FOUR2GO is een internet groothandel, wat wij niet zelf produceren kopen wij uitsluitend rechtstreeks van fabrikanten tegen scherpe condities. Wij houden van korte koop en verkooplijnen om concurrerende prijzen en snelle leveringen te kunnen garanderen.

Offerte aanvragen 

Vertel ons welke product(en) die u nodig hebt en in welke hoeveelheid. Als het goedkoper moet, denk dan in grotere aantallen. 

U heeft al een offerte? mail deze naar ons en wij zullen we u een beter aanbod doen. 

Bestellingen

Bestellingen worden bij voorkeur via onze website www.tappyclean.eu geaccepteerd, onze order afhandeling is vrijwel volledig geautomatiseerd.

Betaling 

We houden ervan om met u te sjacheren over prijzen. Echter aan het eind van de dag is alleen geld wat telt.

U kunt eenvoudig online direct betalen na het afronden van uw bestelling (bij voorkeur) Alle veilige betaal-methodes zijn online beschikbaar.

Heeft uw bedrijf een inkoop en aparte administratie afdeling kies bij het afrekenen voor “zelf vooraf overmaken” U krijgt dan automatisch van ons een E-mail met alle betaling gegevens die u aan uw administratie kunt doorzenden.

Verzenden

Als U op werkdagen voor 11:00 uur besteld én meteen online betaalt dan is de kans 97% dat uw bestelling de volgende werkdag afgeleverd wordt.

Voorraad is niet eindeloos, het kan het gebeuren dat een bepaald product niet op voorraad is. Leun niet op onze voorraad voor uw omzet makers.

Belangrijk:

Uw bestelling is niet compleet zonder betaling en kan dan niet worden verwerkt.