Biertap reiniging geautomatiseerd met TappyClean

Biertap en leidingen reinigen. Automatisch, snel en eenvoudig.

Biertap geautomatiseerd reinigen. TappyClean reinigt bierleidingen geheel geautomatiseerd snel en moeiteloos. Zonder demontage, gereedschap of kennis van zaken. Aansluiten op het reinigingssysteem - start knopje drukken en tapkraan open zetten. Meer werk is het niet.

Waarom zelf bierleidingen reinigen zo belangrijk is, bekende problemen.

Met de komst van vele craftbierbrouwerijen en een veelvoud aan bieren op de tap is elke 4 weken biertap reinigen door de tap of bierwacht allang niet meer toereikend. Bekende problemen zoals smaakoverdracht van het vorige bier naar het volgende vaak heel anders smakend bier. Berucht is de veel zwaardere vervuiling in de bierleidingen ontstaan door geparfumeerde, zware of zoete smaken, ongefilterde of zelfs on-gepasteuriseerde maar vooral heerlijke craftbieren.

Lekker bier verkoopt zichzelf, automatisch meer bier omzet

"Doe mij er nog maar eentje" is een teken dat het smaakt. Bier is niet alleen een product wat u verkoopt. Lekker bier is ook een uithangbord voor uw horeca bedrijf, het zorgt er namelijk voor dat uw gasten graag en vaker bij u een biertje komen doen. Wat automatisch tot meer omzet leid. Zelf bierleidingen reinigen is niet alleen spotgoedkoop het zorgt ook voor lagere kosten en minder bier weg spoelen.

Zelf bierleidingen reinigen, kan ik de tap-bierwacht opzeggen?

Technisch gesproken reinigt TappyClean net zo goed als de tap-bierwacht en is het antwoord dus ja. Wat ons betreft behoud u de goede relatie met uw tap-bierwacht. Maar laat u de goede man of vrouw elke 2 maanden of elk half jaar komen, het scheelt u in het enigste tap onderhoud wat er nog is: het demonteren, schoonmaken en invetten van de vatkoppelingen.

TappyClean geautomatiseerd biertap reinigingssysteem

Op de TappyClean, het sturende hart van het biertap reinigingssysteem wordt een kunststof ringleiding met schoonmaak of reiniging-adapters aangesloten. Dit uiteraard op maat en passend bij uw biertapinstallatie en wensen. Het TappyClean biertap reinigingssysteem is later altijd zeer eenvoudig aan te passen aan uw gewijzigde of uitgebreide biertap installatie

Bel of mail ons voor een vrijblijvende demo bij u in het bedrijf