Biertap reiniging adapters en ringleiding

Schoonmaak of reiniging-adapters hebben dezelfde aansluitingen als de aansluitingen op uw biervaten, uw tapkoppen of vatkoppelingen passen dus ook op de schoonmaak of reinigingsadapters. Hierdoor kunt u zonder gereedschap de bierleiding(en) die u wilt reinigen moeiteloos aansluiten op het TappyClean reinigingssysteem.

Schoonmaak of reinigingsadapters aansluiten op TappyClean is heel eenvoudig met ons ringleiding systeem. Het TappyClean ringleiding systeem is zeer flexibel en kan heel klein met  1 - 2 of 3 reinigingsadapters worden ingezet zoals bij onze mobile modellen of heel ruim bemeten bijvoorbeeld langs alle wanden van een biervaten koelcel.

Waarom een ringleiding? een ringleiding verdeeld heel secuur het reinigingsmengsel en het spoelwater over het hele bierleiding-reinigingssysteem. Zodat alle reinigingsadapters en bierleidingen voorzien worden en er nergens een doodlopend stuk leiding is waar bijvoorbeeld chemie of water langdurig zou kunnen blijven staan.

Waarom is zelf-sluitend zo belangrijk bij de reinigingsadapters? Iedereen die al wat langer meeloopt in de horeca heeft wel eens een bierleiding uitgespoeld en vergeten om eerst de waterkraan dicht te doen. Als je haastig de vatkoppeling los maakt dan wordt je best nat wat collega's dan wel weer hilarisch vinden. Als dat gebeurd tijdens een reiniging met een chemieoplossing onder druk is het zeker niet grappig en kan zelfs gevaarlijk zijn. Vandaar dat zelf-sluitend wel zo handig is.